arek Csaba vagyok. 1965-ben születtem Budapesten. Már gyerekkoromban is vonzódtam a szálfegyverek és a karikás ostorok iránt. Eleinte csak csodáltam, késobb gyűjteni kezdtem őket, és a használatukat is gyakoroltam.

Először az ostorfonást tanultam meg Béres Feritől Apajon, ezt lehetett a panelban is művelni. 1999-ben Mogyoródra költöztem családommal, és az új lakhelyünkön sikerült egy kovácsműhelyt kialakítanom.

Ettől kezdve elkezdtem késeket készíteni barátaimnak és magamnak. Nagy változást tevékenységemben az okozott, hogy egy vásáron megláttam Kocsis Feri damaszt késeit, lévén ismertük egymást (90-es évek eleje íjászat) megkértem, hogy avasson be a damaszkolás rejtelmeibe. Szerencsém volt, Feri beleegyezett. Így Ő lett a mesterem a damaszkolás elsajátításában. A hőkezelést most már magam végzem, de eleinte Boczor Péter segítségét vettem igénybe, aki profi ebben a szakmában, igaz a mai napig felhívom, ha valami új anyag kerül a kezembe, és tudni akarom, hogy hogyan kell hőkezelni.
Ezúton is szeretném megköszönni azoknak, akik segítették a fejlődésemet, hogy tanulhattam Tőlük.[Az oldalt szerkeszti a SOSE]